Gruppeområde på filserver
Når du er blitt medlem av en gruppe vil du kunne se gruppeområdet under L:
Dette området har alle medlemmer av gruppa lese og skrive rettigheter til. Andre vil ikke kunne se området.
Det ligger også et "Alle"-område på L: som alle studenter har alle rettigheter til. Dette er et område for rask utveksling av filer, husk å slett filer etterpå. Filer som ligger på felles katalogen vil altså kunne leses og slettes av alle.
Området er også tilgjengelig via nettleser
