Under Tools / Preferences kan vi sette opp når vi kan inviteres til møter.
I versjon 5 ble dette kalt for Free Time .
Når det står 08:00 – 16:00 vil det si at det er i dette tidsrommet du normalt er til stedet, mens du er ”opptatt” resten av døgnet.
Hvis du har en fast ukedag du ikke er til stede kan du fjerne denne dagen ved å ta bort haken.

Det er fullt mulig å invitere en person selv om vedkommende er opptatt, og du kan også tillate dobbeltbooking i kalenderen din.