Hvis du skal fjerne et møte i en serie repeterende møter, høyreklikker du på møtet og velger Delete.
Kryss av for Just this instance, og trykk OK.

Du kan også velge å slette alle møtene, og også alle før eller etter møtet du har valgt.
Hvis du eier et møte (chair), vil møtet du sletter også slettes i alle invitertes kalendre!
Hvis noen andre sletter et møte hos seg selv, vil du få beskjed om dette.