Etter at du har oppgradert til en ny versjon av Notesklienten, kan det hende at du får opp dette vinduet:

Du kan svare Cancel for å komme videre, men vinduet dukker opp igjen neste gang du logger inn på Notes.
Du kan fjerne det permanent ved å velge File/Preferences/Location Preferences...

Velg den fanen som heter Instant Messaging, og trykk på den lille pilen for å endre verdi i Connect-feltet.

Velg Manually og trykk OK.

Avslutt med Save & Close

Instant Messaging krever en Samtetime-server.