yr.no

Skriv stadnamn, f.eks. Stavanger, Røst eller Beijing.
06.12.2007

OBS-varsel: Vanskelige kjøreforhold i fjellet i Sør-Norge og skredfare i vestlige fjelltrakter i Sør-Norge.

06.12.2007 06:00: Stedvis vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene i Sør-Norge. Det er også stedvis stor snøskredfare i vestlige fjelltrakter i Sør-Norge. .

Sist oppdatert kl 8:26. Ny oppdatering venta ca. kl 21:00.

Værvarsel for Djougou i Donga (Benin)

Varsel for Djougou fredag 07.12.2007

Morgen 07–13

Sol 18° Svak vind, 2,0 m/s fra vest-nordvest

Svak vind, 2,0 m/s fra vest-nordvest

Dag 13–19

Sol 31° Flau vind, 1,2 m/s fra nord

Flau vind, 1,2 m/s fra nord

Kveld 19–01

Sol 25° Flau vind, 1,5 m/s fra vest-sørvest

Flau vind, 1,5 m/s fra vest-sørvest

Varsel for Djougou lørdag 08.12.2007

Morgen 07–13

Sol 18° Svak vind, 2,4 m/s fra sør-sørvest

Svak vind, 2,4 m/s fra sør-sørvest

Dag 13–19

Sol 30° Flau vind, 1,1 m/s fra vest-nordvest

Flau vind, 1,1 m/s fra vest-nordvest

Kveld 19–01

Lettskyet 26° Flau vind, 1,4 m/s fra sør

Flau vind, 1,4 m/s fra sør

Varsel for Djougou søndag 09.12.2007

Morgen 07–13

Delvis skyet 19° Svak vind, 1,7 m/s fra sør-søraust

Svak vind, 1,7 m/s fra sør-søraust

Dag 13–19

Lettskyet 30° Svak vind, 2,3 m/s fra aust

Svak vind, 2,3 m/s fra aust

Kveld 19–01

Sol 26° Svak vind, 2,6 m/s fra aust-søraust

Svak vind, 2,6 m/s fra aust-søraust

Djougou: sete for primær administrativ inndeling i Donga (Benin). Ligger på 09°42′18″N 01°40′00″Ø.
Meteogrammet: Djougou

I morgen
07.12.2007

Sol 31° Flau vind, 1,2 m/s fra nord

Sol. Flau vind, 1,2 m/s fra nord.

Lørdag
08.12.2007

Sol 30° Flau vind, 1,1 m/s fra vest-nordvest

Sol. Flau vind, 1,1 m/s fra vest-nordvest.

Søndag
09.12.2007

Lettskyet 30° Svak vind, 2,3 m/s fra aust

Lettskyet. Svak vind, 2,3 m/s fra aust.

Mandag
10.12.2007

Sol 30° Lett bris, 3,6 m/s fra aust

Sol. Lett bris, 3,6 m/s fra aust.

Tirsdag
11.12.2007

Sol 30° Lett bris, 3,6 m/s fra aust-nordaust

Sol. Lett bris, 3,6 m/s fra aust-nordaust.

Onsdag
12.12.2007

Sol 30° Lett bris, 4,1 m/s fra aust-nordaust

Sol. Lett bris, 4,1 m/s fra aust-nordaust.

Torsdag
13.12.2007

Sol 30° Lett bris, 3,7 m/s fra aust-nordaust

Sol. Lett bris, 3,7 m/s fra aust-nordaust.

Fredag
14.12.2007

Sol 29° Svak vind, 3,3 m/s fra aust-nordaust

Sol. Svak vind, 3,3 m/s fra aust-nordaust.

Lørdag
15.12.2007

Sol 28° Svak vind, 3,1 m/s fra aust-nordaust

Sol. Svak vind, 3,1 m/s fra aust-nordaust.

Opphavsrett © Meteorologisk institutt og NRK Kontakt

Vêrportalen er eit samarbeid mellom Meteorologisk institutt og NRK, med data frå: