yr.no

Skriv stadnamn, f.eks. Stavanger, Røst eller Beijing.
06.12.2007

OBS-varsel: Vanskelige kjøreforhold i fjellet i Sør-Norge og skredfare i vestlige fjelltrakter i Sør-Norge.

06.12.2007 06:00: Stedvis vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene i Sør-Norge. Det er også stedvis stor snøskredfare i vestlige fjelltrakter i Sør-Norge. .

Sist oppdatert kl 10:26. Ny oppdatering venta ca. kl 23:00.

Værvarsel for Adi Keyh (Eritrea)

Varsel for Adi Keyh fredag 07.12.2007

Morgen 06–12

Sol 8° Flau vind, 1,4 m/s fra sør-søraust

Flau vind, 1,4 m/s fra sør-søraust

Dag 12–18

Sol 21° Lett bris, 4,3 m/s fra søraust

Lett bris, 4,3 m/s fra søraust

Kveld 18–24

Sol 16° Svak vind, 2,4 m/s fra aust-søraust

Svak vind, 2,4 m/s fra aust-søraust

Varsel for Adi Keyh lørdag 08.12.2007

Morgen 06–12

Sol 8° Flau vind, 1,1 m/s fra søraust

Flau vind, 1,1 m/s fra søraust

Dag 12–18

Sol 20° Lett bris, 4,4 m/s fra aust-søraust

Lett bris, 4,4 m/s fra aust-søraust

Kveld 18–24

Sol 15° Svak vind, 3,1 m/s fra aust

Svak vind, 3,1 m/s fra aust

Varsel for Adi Keyh søndag 09.12.2007

Morgen 09–15

Sol 14° Svak vind, 3,3 m/s fra aust-søraust

Svak vind, 3,3 m/s fra aust-søraust

Dag 15–21

Sol 19° Lett bris, 4,7 m/s fra aust

Lett bris, 4,7 m/s fra aust

Kveld 21–03

Sol 11° Flau vind, 1,2 m/s fra aust-søraust

Flau vind, 1,2 m/s fra aust-søraust

Adi Keyh: befolket sted i Annet (Eritrea). Ligger på 14°50′39″N 39°22′37″Ø. Varselet visar lokal tid for Adi Keyh, 2 timer før Norge.
Meteogrammet: Adi Keyh

I morgen
07.12.2007

Sol 21° Lett bris, 4,3 m/s fra søraust

Sol. Lett bris, 4,3 m/s fra søraust.

Lørdag
08.12.2007

Sol 20° Lett bris, 4,4 m/s fra aust-søraust

Sol. Lett bris, 4,4 m/s fra aust-søraust.

Søndag
09.12.2007

Sol 19° Lett bris, 4,7 m/s fra aust

Sol. Lett bris, 4,7 m/s fra aust.

Mandag
10.12.2007

Lettskyet 19° Lett bris, 4,8 m/s fra aust-søraust

Lettskyet. Lett bris, 4,8 m/s fra aust-søraust.

Tirsdag
11.12.2007

Sol 20° Lett bris, 5,1 m/s fra aust-søraust

Sol. Lett bris, 5,1 m/s fra aust-søraust.

Onsdag
12.12.2007

Sol 20° Lett bris, 4,2 m/s fra aust-søraust

Sol. Lett bris, 4,2 m/s fra aust-søraust.

Torsdag
13.12.2007

Sol 20° Lett bris, 4,4 m/s fra aust

Sol. Lett bris, 4,4 m/s fra aust.

Fredag
14.12.2007

Sol 19° Lett bris, 4,6 m/s fra aust

Sol. Lett bris, 4,6 m/s fra aust.

Lørdag
15.12.2007

Sol 19° Lett bris, 5,1 m/s fra aust

Sol. Lett bris, 5,1 m/s fra aust.

Opphavsrett © Meteorologisk institutt og NRK Kontakt

Vêrportalen er eit samarbeid mellom Meteorologisk institutt og NRK, med data frå: