yr.no

Skriv stadnamn, f.eks. Stavanger, Røst eller Beijing.
06.12.2007

OBS-varsel: Vanskelige kjøreforhold i fjellet i Sør-Norge og skredfare i vestlige fjelltrakter i Sør-Norge.

06.12.2007 06:00: Stedvis vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene i Sør-Norge. Det er også stedvis stor snøskredfare i vestlige fjelltrakter i Sør-Norge. .

Sist oppdatert kl 7:26. Ny oppdatering venta ca. kl 20:00.

Værvarsel for Bo i Southern (Sierra Leone)

Varsel for Bo torsdag 06.12.2007

Tidspunktet er passert
Tidspunktet er passert

Kveld 18–24

Lettskyet 26° Flau vind, 1,0 m/s fra sør-sørvest

Flau vind, 1,0 m/s fra sør-sørvest

Varsel for Bo fredag 07.12.2007

Morgen 06–12

Lettskyet 20° Flau vind, 1,3 m/s fra nord

Flau vind, 1,3 m/s fra nord

Dag 12–18

Sol 28° Flau vind, 1,4 m/s fra aust-nordaust

Flau vind, 1,4 m/s fra aust-nordaust

Kveld 18–24

Sol 26° Flau vind, 1,3 m/s fra vest-sørvest

Flau vind, 1,3 m/s fra vest-sørvest

Varsel for Bo lørdag 08.12.2007

Morgen 06–12

Delvis skyet 21° Flau vind, 1,0 m/s fra nordaust

Flau vind, 1,0 m/s fra nordaust

Dag 12–18

Lettskyet 28° Flau vind, 1,2 m/s fra aust-nordaust

Flau vind, 1,2 m/s fra aust-nordaust

Kveld 18–24

Delvis skyet 27° Flau vind, 0,9 m/s fra vest-sørvest

Flau vind, 0,9 m/s fra vest-sørvest

Bo: sete for primær administrativ inndeling i Southern (Sierra Leone). Ligger på 07°57′52″N 11°44′17″V. Varselet visar lokal tid for Bo, 1 time bak Norge.
Meteogrammet: Bo

I morgen
07.12.2007

Sol 28° Flau vind, 1,4 m/s fra aust-nordaust

Sol. Flau vind, 1,4 m/s fra aust-nordaust.

Lørdag
08.12.2007

Lettskyet 28° Flau vind, 1,2 m/s fra aust-nordaust

Lettskyet. Flau vind, 1,2 m/s fra aust-nordaust.

Søndag
09.12.2007

Sol 28° Flau vind, 0,7 m/s fra nord

Sol. Flau vind, 0,7 m/s fra nord.

Mandag
10.12.2007

Sol 28° Flau vind, 1,1 m/s fra aust-nordaust

Sol. Flau vind, 1,1 m/s fra aust-nordaust.

Tirsdag
11.12.2007

Sol 28° Flau vind, 0,6 m/s fra nord-nordaust

Sol. Flau vind, 0,6 m/s fra nord-nordaust.

Onsdag
12.12.2007

Sol 29° Svak vind, 1,9 m/s fra aust

Sol. Svak vind, 1,9 m/s fra aust.

Torsdag
13.12.2007

Sol 28° Svak vind, 1,7 m/s fra aust-nordaust

Sol. Svak vind, 1,7 m/s fra aust-nordaust.

Fredag
14.12.2007

Sol 28° Flau vind, 1,1 m/s fra aust-nordaust

Sol. Flau vind, 1,1 m/s fra aust-nordaust.

Lørdag
15.12.2007

Sol 28° Flau vind, 1,0 m/s fra aust-nordaust

Sol. Flau vind, 1,0 m/s fra aust-nordaust.

Opphavsrett © Meteorologisk institutt og NRK Kontakt

Vêrportalen er eit samarbeid mellom Meteorologisk institutt og NRK, med data frå: