Når du slutter...

Ansatte og studenter er selv ansvarlig for å kopiere ut personlige data når de slutter.

Kontoen blir automatisk stengt når en slutter.
Det er da ikke lenger er mulig å nå personlige data eller lese e-post.

120 dager etter at kontoen er stengt blir alle data automatisk slettet.

 

ALUMNI

Har du registrert deg i skolens ALUMI system - for å holde kontakten med klassen din ??