Logg inn på HiT's nettsted (Classfronter og Arena har egen innlogging - se knapper til venstre for søkefeltet)
Les e-post Arena høgskole Classfronter M-disken, samt fellesdisker Back to start-page Sitemap

Computing Services / For ansatte / Bestille møterom / Å endre eller slette en reservasjon

Å endre eller slette en reservasjon

Du kan endre eller slette en reservasjon du har lagt inn selv (fra din egen maskin). Klikk på navnet ditt for reservasjonen du vil endre. Du får et sammendrag av reservasjonen din, og kan velge om du vil 'Endre booking', 'Slette booking' eller gå tilbake til forrige side. For møteserier (se Repetisjon - gjentatte møter nedenfor) kan du også velge å endre eller slette hele møteserien.

Velger du 'Endre booking' får du et skjema av samme type som du brukte da du laget reservasjonen. Dette er forklart ovenfor. Klikk 'Lagre'-knappen for å lagre endringene. Du kommer tilbake til oversikten.

Velger du 'Slette booking' får du først kontrollspørsmålet "Er du sikker på at du vil slette bookingen?" og må svare OK eller Avbryt. Velger du OK blir reservasjonen din slettet.

Du kan ikke endre eller slette andres reservasjoner. Bare administrator kan gjøre dette.