Hvis du har skrevet ferdig en invitasjon, men av en eller annen grunn vil vente med å sende de, lagrer du den som Draft. (Save as Draft)
Invitasjonen lagres nå på den aktuelle datoen.
Det lille ikonet viser at det er en Draft.
De som har tilgang til å lese kalenderen din vil også se en Draft,
med mindre du har merket den Privat eller Pencil In
Den vil derimot ikke vises i Busytime

Denne kan du så åpne og sende når det passer.