Skip to content. | Skip to navigation
For at uvedkommende ikke skal få tilgang til din postboks er det viktig å logge ut når du er ferdig. For å logge ut, bruk knappen kalt ”Avslutt” øverst på skjermen.
Figur 30: Avslutt
Dette avslutter Novell GroupWise.
This site conforms to the following standards: